האם מותר להזריק disport בחלק בתחתון של העין ובצידי האף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/01/2018 | 02:41 | מאת: אורלי

הזרקת הדיספורט בחלק התחתון של העין על קוו עצמות וכן בצידי האף גרמה לעיוות בחיוך חזרתי לתיקון הוסיפה חומר זהה מיתחת לעצמות הלחיים מצב שהעלים לי שפה עליונה בזמן החיוך והגביל את יכולת החיוך שלי. מתי תפוג ההשפעה ואם ניתן לעשות משהו בתקופה הקרובה ם

שלום רב, לא ניתן לבטל את ההשפעה אך היא תפוג בשבועות הקרובים. זוהי דוגמא להזרקה אצל מטפל חסר נסיון. בהחלט מגיע לך פיצוי אם לא הוזהרת כראוי לפני ההזרקה. הלכת בכלל לרופא ? נשמע שמי שהזריק לך לא יודע אנטומיה.. זהירות! אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים