בליטה נפוחה לאחר בוטוקס במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/10/2017 | 14:59 | מאת: שרון

שלום רב, לפני יומיים עשיתי לראשונה הזרקת בוטוקס למצח ובין הגבות. היום הופיעה פתאום בליטה נפוחה ואדמדמה, בקוטר של מטבע בערך, בערך באמצע המצח. אני מאוד מוטרדת...האם צריך לעשות משהו והאם זה יחלוף? תודה

שלום רב, ברוב המקרים תופעות לוואי לא נעימות כאלו תעבורנה מעצמן. ייתכן והוזרק עוד חומר כלשהו מלבד הבוטוקס. בכל מקרה אם לא יחלוף תפני לרופא שהזריק לך כדי שיטפל בזה. במידה ועדיפים להגיע ליעוץ כדי שאוכל להתרשם מהמראה נוכל לקבוע פגישה במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי, 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים