בצקות לאחר הזרקה של חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/10/2017 | 20:51 | מאת: מילוי מתחת לעיניים

מה עושים נגד בצקות לאחר הזרקה של חומצה היאלרונית מתחת לעיניים, זה יעבור?

שלום, כן .. יעבור! עלול להימשך עד שנתיים! לכן ניתן לטפל ע״י המסה עם היאלורונידז. הרופא שהזריק לך צריך שיהיה לו במרפאה תמיד לחירום. תפני אליו עם התלונה. חסרים פרטים.. מתי הוזרקת? כמה הוזרקת? בכמה פגישות ? ממה את כן מרוצה ? מה היו המטרות לטיפול לפני ההתחלה? מה השגת גם מבחינת המטרות הראשוניות? כמה שילמת? איזה סוג מזרק- מה המוצר שהשתמשו בו? למה לא קיבלת מענה מהרופא המטפל שבחרת? אשמח להיפגש ליעוץ, בברכה, דר׳ ממלידר אבי, 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים