בוטוקס שנראה כמה שיותר טבעי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/09/2017 | 02:23 | מאת: אנונימי

אני רוצה לעשות בוטוקס בשפתיים או כל פרוצדורה אחרת המגדילה את השפתיים, ועדיין משאירה אותם ניראות טבעיות. אף פעם לא רציתי בוטוקס בשפתיים כי כמעט על כל בן אדם שידעתי שיש לו את זה, זה היה ניראה זוועה ונורא נורא לא טבעי. אבל אני מניחה שעם הטכנולוגיה ובמיוחד אחרי תופעת "קיילי ג'נר" שהצליח הרופא שלה באופן פלא לעשות לה שפתיים הניראות טבעיות לגמרי אולי תהיה קיימת אפשרות כזאת. אני לא מצפה שכל אחד יוכל לעשות את זה אבל לפחות למשהו דומה? האם יש רופא מומלץ שיודעים עליו? מישהו שנחשב הכי טוב בתחום?

שלום רב, צרי קשר ואשמח לעזור לך. בברכה, ד״ר ממלידר אבי, 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים