זרמים בכף היד בעקבות טיפול בוטוקס.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/08/2017 | 11:02 | מאת: שיר

שלום, עברתי לפני כיומיים טיפול הזרקת בוטוקס בכפות הידיים. במהלך ההרדמה הרגשתי זרם באצבע ביד ימין והרופא אמר שנגע בעצב וזה בסדר. לאחר שפגה ההרדמה אני עדיין מרגישה מידי פעם זרמים באצבע. האם זה תקין? מתי זה אמור לעבור? אציין שבכף יד שמאל הכל תקין. אודה לתשובתך.

שלום רב, בד״כ הרופא שלך צודק והכל יהיה בסדר כעבור זמן מה. אם התופעות ממשיכות כחצי שנה הן עלולות להיות קבועות. כדאי להתייעץ עם נוירולוג דרך קופ״ח. לא לדאוג בינתיים - מוקדם מידי בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

03/09/2021 | 11:25 | מאת: רות

תודה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים