הזרקת בוטוקס באזור שהוזרק סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/08/2017 | 17:29 | מאת: הלל

שלום האם אפשר להזריק בוטוקס באזור בין הגבות כאשר לפני 15 שנים הוזרק שם סיליקון? האם יכול להיווצר גירוי או תופעת לוואי בעקבות המפגש בין שני החומרים?

שלום רב, כל מקרה לגופו והתגובות משתנות בין אנשים מוזרקת סיליקון. הסיליקון הוא חומר קבוע ומגרה לגוף ועלול בכל מקרה ״להתעורר״ ולגרום לשינויים אסתטיים ואחרים בגוף. לכן, אסר ה אפדיאיי האמריקאי את הזרקת הסיליקון כבר במאה שעברה - בשנת 1991. ולאחר שאמרנו זאת, אפשר להזריק בוטוקס. אשמח להיפגש ליעוץ בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים