לומינרה למילוי מתחת לעיניים ובצידי הפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/07/2017 | 11:40 | מאת: לומינרה

שלום רב מה דעתך על לומינרה לעיניים ולמילויים אמרו לי שזה חברה ישרלית שיש לה אישורי פיידיאיי במחיר 1000 שח למזרק מה דעתףך?

לומינרה היא חברה טובה עם מגוון מוצרים תוצרת ישראל וכמו בכל טיפול צריך להתאים את המוצר למטופל אחרי בדיקה ויעוץ.

שלום רב, לא יודע מה המחיר שציינת מייצג- מחיר מזרק חה, מחיר מזרק משולב. בכל מקרה ללומינרה מוצרים טובים וכדאי להתאים אותם לצורך הטיפול. לשקעים ליד העיניים יש מוצרים מתאימים יותר ממוצרי לומינרה ועם זאת למילוי ופיסול מוצרי לומינרה מתחרים למוצרים אחרים. שווה לשקול את סוג המוצר לפי הצורך הקליני לאחר יעוץ ובדיקה ולא להיפך. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים