חומצה היאלורונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/06/2017 | 01:22 | מאת: אמילי

שלום למומחים, האם יש הנחייה לפלסטיקאי/ת לשאול את המטופלת שלהם במה היא עובדת אחרי שבוצעו בשפתיים הזרקות של חומצה היאלורונית?

שלום רב, ההנחיות לניהול שיחת ההיכרות בין הרופא למטופל כלליות יותר ואינן מפרטות ברמת שאלות . בכל מקרה, כחלק מבירור לפני הזרקה לשפתיים נורמטיבי לחלוטין לברר על סוג העבודה - מול קהל, נותן שירות, מול מחשב, וכו׳ כדי להזהיר מראש לגבי תופעות לוואי זמניות והשפעתן על האפשרות להמשיך לעבוד בנוחות. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים