מילוי שקעים ועיצוב קו הלסת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/03/2017 | 20:26 | מאת: תמר

שלום רב, יש לי שתי שאלות : 1. אני בת 62 וביצעתי מילוי שקעים מתחת לעיניים שלב ראשון חצי מזרק בכל עיין. לאחר חודשיים יש בצקת קלה באחת העיניים. הייתי בביקורת והרופאה אמרה שזה יעבור עוד שבועיים . האומנם? או שצריך לבצע המסה ? 2. אני מעוניינת בעיצוב קו הלסת , יש לי שני "בולדוגים " משני צידי הלסת . באיזה חומר משתמשים ליישור קו הלסת והיכן מזריקים אותו . האם החומר ממלא או יוצר הרמה ומתיחה של קו הלסת ? שמעתי על גלי רדיו או אולטראסאונד המטפלים בבעיה . אלו מכשירים קיימים והאם הם באמת מבצעים את העבודה . תודה רבה

שלום תמר, ראשית חודשיים הם מספיק זמן. כדאי להיפגש כדי להעריך האם המסה עם היאלורונידז או פעולה שונה יועילו לך. קשה לתת תשובה חד משמעית בלי לראות אותך. שנית לקו הלסת יש גישות רבות- הזרקות חומרי מילוי, חוטים, טיפולים באמצעות טכנולוגיות לייזר וכו׳. גם כאן כדאי להיפגש כדי לראות אותך ולהחליט יחד מה שילוב הטיפולים המוצלח ביותר בעבורך. שאלותייך טובות ולעניין אך לקבלת תשובה רצינית אין מנוס ממפגש יעוץ פנים אל פנים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים