האם ניתן לתקן את הצלקות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/03/2017 | 18:34 | מאת: רופא מאוד בכיר הזריק לי מתחת לעיניים וכבר שנה וחצי יש לי צלקות

רופא הזריק לי חומצה היאלורונית ושנה וחצי שאני סובלת מצלקות לבנות צהובות בשקעים. שכחתי את השם- שזה נוצר בגלל כולסטרול. אותו רופא לא שאל אם יש לי כולסטרול גבוהה. כמו כן כל ההתנהלות שלו הייתה זוועתית!!! מדובר במנהל כירורגית פלסטית לשעבר בבי״ח x לפני שאני תובעת אותו ועושה לו שיימינג באינטרנט אני רוצה לדעת אם יש פתרון לזה.

ראשית ניתן לתקן צלקות ולשפר את המראה של צלקות. ההתנהלות הנכונה: הרופא הבכיר יודע לטפל בצלקות ובמשקעי כולסטרול בעור. בנוסף, נהוג אצלנו, ואנחנו מעריכים רופאים שמטפלים בסיבוכים שהם אחראים להם בעצמם. בד״כ מקובל לתת אחריות בשנה הראשונה אולם ייתכן והרופא הבכיר ירצה לעזור לך גם עכשיו. לאור האמור, כדאי לך לפנות לרופא הבכיר שבחרת ולספר לו על תלונותיך ולשמוע מה דעתו ואיך הוא מתכוון לעזור לך למצוא מזור ולפתור את הבעיה. בכל מקרה במידה ותרצי נוכל להיפגש ליעוץ, וגם אז עדיף שתביאי לפגישתנו את העתק הרשומה הרפואית מהמרפאה הקודמת כדי שננסה להבין מה בדיוק קרה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים