נפיחות לאחר מילוי שקעים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/03/2017 | 20:29 | מאת: תמר

שלום רב, אני בת 57 , לפני חודש ביצעתי מילוי שקעים , חצי מזרק בכל עיין של בולטרו. בעיין אחת יש נפיחות עם כהות שאינה יורדת . הרופא אומרת שיעבור לאחר חודשיים. לא נראה לי הגיוני. מה אפשר לעשות ? אפשר להגיע אליך?

לנסות להזריק היאלז (היאלורונידז) - הרופאה שלך צריכה להכיר את זה.. מה שקרה לך נקרא ״טינדל אפקט״ באנגלית ובד״כ השינוי בגוון נובע מחומצה היאלורונית שדחפה ורידים למקום יותר קרוב לפני העור ולכן משתקף גוון שונה וישנה בצקת קלה. מזריקים היאלז כדי ל״המיס״ את הבלוטרו שהוזרק! אגב הרופאה שלך צריכה לדעת שבלוטרו הוא חומר נהדר להזרקה לעפעפיים והיחיד מהסידרה הוא הבלנס הכתום שמאושר ע״י האפדיאיי האמריקאי להזרקה בעפעפיים בגלל שאפשר להזריק אותו שטחית בדרמיס של העור ואין צורך להזריק כמו חומצות היאלורוניות אחרות עמוק מתחת לכלי הדם. אשמח להיפגש בכל מקרה. תתקשרי לשיחה קצרה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

04/03/2017 | 00:32 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך המהירה, ההזרקה בוצעה מתחת לעיין, בשקעים ולא בעפעפיים . האם צריך להמתין לירידת הנפיחות או להזריק הילאז?

06/03/2017 | 22:36 | מאת: תמר

כמה זמן אחרי ההמסה אפשר להגיע אליך למילוי השקעים?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים