הזעת יתר בבית השחי בוטוקס ולייזר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/02/2017 | 08:29 | מאת: עינבר

היי, הייתי "בייעוץ" בכללית אסתטיקה, פשוט באתי הסביר לי בשלושים שניות על הטיפול וזהו, לא צריך לבדוק את המקום לפני? איך כל זה הולך? ובנוסף, אני עוברת טיפול לייזר להסרת שיער כל שלושה חודשים בבית השחי, האם מותר לי לעשות את הלייזר אחרי הזרקת הבוטוקס? או לעשות לםני, ואם כן, כמה זמן לפני או אחרי הזרקת הבוטוקס? תודה רבהה

שלום עינבר, אין קשר בין לייזר להסרת שיער לבוטוקס וגם טיפול עם בוטוקס להזעת יתר לא דורש בדיקה לפני כן. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים