מידע על תסמינים של ניתוח או תיקון אף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/02/2017 | 00:45 | מאת: מיקי

האם ניתוח אף ישנה לי את החיוך המתוק שלי או את הבעות הפנים שלי כי כשאני מול המראה ומשחק באף זה נראה לי אדם אחר שהוא אמנם חתיך אבל לא אני האם ישאפשרות שזה לא יקרה

מיקי שלום, לא ישנה את החיוך אבל ישנה את הפנים. שקול ביצוע תיקון שמרני ללא ניתוח - עם חומרי מילוי או חוט בהזרקה. אמנם התוצאה נשמרת לפחות זמן אבל הפיכה לחלוטין ומתאימה למי שמתלבט ולפני התחייבות לניתוח בלתי הפיך. בייחוד משום שלעיתים מצטערים על התוצאה של הניתוח ותיקונים מאוד קשים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים