הזעת יתר בבית השחי בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/01/2017 | 08:35 | מאת: עינבר

שלום, מאז שאני מכירה את עצמי יש לי בעיית זיעה חמורה בבית שחי ימין, לא יכולה לשים חולצות שהם לא לבנות או שחורות בקיץ..וכנל לגבי החורף.הלכתי לייעוץ במרפאת כללית אסתטיקה אבל לא קיבלתי יותר מדיי הסבר, רק שזה טיפול טוב, מהיר ויקר.אפשר לשמוע עוד קצת על הסיכונים שבדבר? ובאמת כמה זמן זה יכול להחזיק והאם אחרי פגישה אחת כבר אוכל ללבוש חולצות נורמליות בקיץ/בחורף??והאם מומלץ לעשות את זה בכללית או ללכת לרופא פרטי? מי יותר אמין? תודה רבה!

ישנם כמה אלטרנטיבות לטיפול בהזעת יתר וכולן אפקטיביות ברמה כזו או אחרת. לסבר את העין, אפשר לעבור ניתוח לחיתוך קבוע של עצבים בבית החזה על מנת לפתור את הבעיה ואפשר גם לעבור הזרקת בוטוקס ועוד אפשרויות נוספות. על מנת להתאים לך את הטיפול היעיל והנכון ביותר עבורך כדאי להיפגש. אין יתרון ב ״כללית אסתטיקה״ משום שמדובר בגוף פרטי לחלוטין שמשתמש בשם ״כללית״ בתשלום בדיוק כפי ש ״מכבי דנט״ היא חברה פרטית שמשלמת ל ״מכבי שירותי בריאות״ על השימוש בשם ״מכבי״. בכל מקרה, מדובר בבעיה שכיחה שניתנת לפתרון יעיל בקלות ואשמח להיפגש ליעוץ. בהצלחה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

25/09/2017 | 21:19 | מאת: טלי

מעוניינת בייעוץ

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים