בוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/01/2017 | 01:19 | מאת: ניר

עשיתי 3 סדרות של בוטוקס לקמטים בצידי העיניים(שילמתי רק על הפעם הראשונה ועל השניים הנוספות לא שילמתי כי באתי "לביקורת") כל סדרה בהפרש של שבועיים ואין שום תוצאה. הרופא אמר שמבחינתו אין מה לעשות והלך הכסף ושהוא החתים אותי על מסמך שליפעמים אין תוצאות. אמרתי לו שמבחינתי שילמתי על מוצר ולא קיבלתי אותו. יש לציין שהוחתמתי רק בסוף הטיפול הראשון לאחר ההזרקות ללא כל הסבר מצידו..הראש שלי עוד היה שקוע בזריקות ובפחד מהם..יש גם לציין שהרופא חדש וזול אנני יודע אם החומר מקורי או מוהל את החומר בהרבה מיים ואין השפעה..אמרתי לו שמבחינתי ניפגש בבית משפט כי היוא לא מוכן להחזיר לי את הכסף..מה דעתך דר נכבד?

ניר שלום, סיפורך אומר הכל. הדבר היחיד שאוכל להוסיף הוא שאינך היחיד עם סיפור דומה. מאחל לך בהצלחה בניהול מאבק צודק. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים