יש לי חברה שמשתמשת בקרמים פעילים בליילה.(לעור בוגר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/04/2011 | 13:09 | מאת: שיינה

ובבוקר לפני הקרם הגנה מורחת קרם פרוקטוגליבנול. גם אני עם חומרים פעילים בליילה. שאלתי האם זה לא מזיק? תודה! ממתינה לתשובה. חג -שמח!

01/05/2011 | 20:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

שיינה,לא ברור לי משאלתך מה לא מזיק.לא פרטת אלו חומרים פעילים.ניתן להניח כי אלו אינן מזיקים. פרוקטוגבנול הוא כידוע קרם נגד טחורים. הוא מכיל חומר הנקרא גליבנוזיד- המסייע בכיווץ כלי דם. ניתן להניח כי מסייע למראה בצקתי סביב העיניים.למיטב ידיעתי לא נעשו מחקרים רפואיים המאששים או סותרים סברה זו.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים