בוטוקס- רופאה שלא לוקחת אחריות לטיפול לא מוצלח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/12/2016 | 15:37 | מאת: ענת

שלום רב, הייתי לפני כחודש וחצי אצל ד"ר , היא הזריקה לי בוטוקס ב 4 אזורים. (בת 43) בעיניים זה לא תפס טוב, הגעתי לתיקון כאשר לאחריו עדיין יש לא מעט קמטים סביב אזור העיניים. התקשרתי אליה והיא אמרה שאסור להזריק שוב. אגב בעבר היו לי תוצאות מצוינות באזור העיניים אצל רופאים אחרים. רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר להגיע לתיקון שלישי מכיוון שקבלתי את הרושם שהיא פשוט לא רוצה לבזבז עוד חומר וגם ניסתה להתחמק בטענות שהיא חולה מספר פעמים. תודה מראש

לא יודע מה קרה בטיפולים. אין בעיה להזריק בוטוקס נוסף.. בלי קשר אנחנו מזריקים כמויות גדולות מאוד בטיפולי מיגרנה או הזעת יתר. לי בקליניקה אין תלונות כאלו. בהצלחה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים