לשיפור מרקם העור איזה קרמים עלי למרוח?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/04/2011 | 13:02 | מאת: דפי רמת-אביב

לעור בוגר. אני משתמשת בחומרי מילוי ובוטקס- נראה טוב אך לא מספיק לפי דעתי. מה את ממליצה לשיפור? מעוניינת בהסברך והמלצתך. תודה לך.

25/04/2011 | 20:23 | מאת: ד"ר כהן שרית

דפי שלום.כידוע עם הגיל קיים שינוי במרקם העורי. סיבי הקולגן והאלסטין יורדים בכמותם והעור נעשה פחות גמיש,דק,יבש יותר ובעל גוון לא אחיד. קצב תחלופת התאים פוחת .בד בבד קיימת ירידה בנפח התת עורי ( ועל כן אנו מזריקים חומרי מילוי) וקמטי ההבעה נעשים מודגשים יותר ( לטשטושם אנו מזריקים בוטוקס).חלק משמעותי בטיפול בעור המתבגר הינו תחזוקה נכונה- התאמה אופטימלית של תכשירים נעשית ע"פ גווןהעור,סוג העור ומצבו בין היתר.נתונים אלו חסרים.ככלל מומלץ על שמוש בחומרים מלחחים בשלוב עם ביופפטידים-האחרונים ידועים ביכולתם להאיץ ייצור סיבי קולגן-בבוקר. להמנע מחשיפה לשמש ולהקפיד להשתמש במקדמי הגנה. האצת שחלוף תאים תקון נזקי שמש ,שפור גוון עור נעשה באמצעות רקיחת חומרים פעילים בהתאם לבדיקה העורית.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים