עם איזה חומר מילוי משתמשים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/04/2011 | 11:47 | מאת: מיכל

להרמה של קצה האף? האם אפשר גם לשלב עם בוטקס?(קראתי באיזה מקום אם הבנתי נכון.)

25/04/2011 | 20:02 | מאת: ד"ר כהן שרית

בהתאם לבדיקה- כאשר מדובר בשריר הגורם לצניחת קצה האף ניתן להזריק בוטוליניום (בוטוקס/דספורט)וע"י כך לגרום להרמה קלה של קצה האף. ע"פ רוב נעשה במשולב עם הזרקה של רדיאס המאפשר עיצוב קצה האף.חומר זה הוא בעל דרגת צמיגות גבוהה,מורכב מקלציום העדרוקסיל אפטיט,מינרל המצוי בעצמות ובשיניים ולכן אידיאלי לאזור זה. כאשר מדובר באף בעל קצה שמוט מאוד ולא מוגדר יעילות ההזרקה מינימלית בלבד במקרים אלה נמליץ על ניתוח אף. בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים