האם חוץ מבוטקס אפשר למלא ליד אזור העניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/04/2011 | 01:04 | מאת: איילת

עם חומר מילוי לאפקט עניים מורם יותר ופתוח יותר? הכוונה בטיפול משולב?(בצניחה לא גדולה במיוחד). חג-שמח ותודה על תשובתך.

25/04/2011 | 19:48 | מאת: ד"ר כהן שרית

אם כוונתך לאזור זנב הגבות אז בהחלט.עם הגיל כמות השומן התת עורי באזור זה פוחת ומקנה מראה פחות צעיר. ניתן להצעיר אזור זה ע"י הזרקת חומצה היאלרונית ולהקנות על ידי כך מראה מלא מורם צעיר ואסתטי יותר למתאימים בלבד( שכן אם קיימים כבר קפלים מעל הגבה המורים על עודפי עור הקפלים יוחמרו ע"י הרמה זו והפתרון במקרה זה הוא הרמת גבות כירורגית).חג שמח!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים