הרמת עפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/04/2011 | 14:11 | מאת: מירב

שלום ד"ר כהן, האם ניתן להזריק בוטוקס ליצירת אפקט של הרמת עפעפיים עליונים ?

25/04/2011 | 19:41 | מאת: ד"ר כהן שרית

כידוע,שימוש בבוטולוניום ( בוטוקס/ דיספורט)גורם לטשטוש קמטי הבעה.ניתן גם להרים את הגבה בחלקה הצידי,כלומר את זנב הגבה.באופן כזה עודף עורי מתפרס על שטח רחב יותר ולכן פחות מודגש,במקרים של עודף קל בלבד,לפרק זמן הנע בין 4-6 חודשים.אינו מומלץ במטופלים הסובלים מעודפי עור מרשימים שכן עשוי להחמיר תחושת כבדות של העפעפיים והמראה פחות אסתטי. אין ספק כי כאשר קיימים עודפי עור הפתרון האולטימטיבי הינו כירורגי-מתיחת עפעפיים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים