סרטן וטיפול נגד קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/04/2011 | 07:46 | מאת: חיה

בת 53. בעבר חליתי בנון הודק'ינס לימפומה. נמצאת כיום בהפוגה 20 שנה.בשוק יש שפע של טיפולים נגד קמטים. האם יש סיכון מוגבר בטיפול נגד קמטים במקרה שלי? האם יש טיפול נגד קמטים שהוא מומלץ יותר למקרה שלי, בגלל העבר שלי?

20/04/2011 | 14:43 | מאת: ד"ר כהן שרית

שלום חיה. ככלל אין מניעה מטיפולים אסתטיים עם עבר של NHL .מומלץ להשתמש בחומרי מילוי על בסיס מרכיבים טבעיים ולפיכך בעלי תאימות ביולוגית לרקמות הגוף (ביוקומפטיבילים)כגון נגזרות של חומצה היאלורונית( מצוי באופן טבעי במשתית החוץ תאית) ורדיאס מורכב מקלציום הידרוקסיל אפטיט,מינרל טבעי המצוי בשיניים ובעצמות. אין מניעה משמוש בבוטוליניום (בוטוקס/ דספורט)לטשטוש קמטי הבעה ומשמוש בחומרים פעילים לשמוש טופיקלי ( על פני העור).כדאי כמובן שציינתי את עברך בשיחה עם הרופא והטיפול יתואם ע"פ הבדיקה ורצונך.חג שמח ובהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים