בדיקות דם חריגות

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

02/08/2012 | 20:08 | מאת: עמי

שלום, אני סכרתי סוג 1 בן 36 מזריק איסולין . בשבועיים האחרונים אני מרגיש לא טוב חולשה כללית סחרחורות כאבי ראש ולפעמיים מיחושים בחזה שמאל . עשיתי היום בדיקות דם ומאוד מלחיץ אותי התוצאות של המערכת החיסונית. WBC 2.7 (בד"כ 4.5) STABS %-DIF 8.4 (הטווח עד 3) MONOCYTES%-DIF 11.3 (הטווח עד 8 ) NEUTROPHILS abs-DIF 1.3 (מתחת לטווח ) LYMPHOCYTES abs-DIF 0.8 (מתחת לטווח) PHOSPHORUS 2.4 ( טווח מתחיל ב 2.5 ) רציתי לדעת האם זאת נורת אזהרה או תסמין למשהו סרטני

02/08/2012 | 20:09 | מאת: עמי

תשובה בבקשה למייל(עכשיו סימנתי)

הפורום כאן נועד לתת תשובות לתופעות לואי של מחלימים מסרטן. אני מציע שתפנה עם שאלתך לרופא המשפחה המשפחה שלך. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן