רוצה להיות יפה כחלק מההחלמה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

09/04/2011 | 01:13 | מאת: מיכל

אני בת 48 שנתיים וחצי אחרי סרטן שד לפקטומי עם מעורבות גדולה של הבלוטות(קודם עשיתי כימו) בניתוח הוצאו 19 בלוטות אחת נגועה כמובן הקרנות "כקינוח". מקבלת טמוקסי ולוקחת גם ציפרלקס. שאלתי- מעוניינת למלא את הפנים בחומרי מילויכמו:חומצות היאלרוניות, חומר על בסיס קולגן ורדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט) כמו גם בוטוקס.האם יש משהו שיכול לסכן אותי באחד החומרים או שיש קשק בינו לבין סרטן מסוג כלשהוא ?אני רוצה להתייפות כחלק מההחלמה ומפחדת (זה מאד מפריע לי) תודה מראש מיכל

בוקר טוב, לא ידוע על כך שחומרים אלו עושים נזק חריג בקרב מחלימים מסרטן, כך שהיתחסותך לנושא של טיפולים אסטטיים לפנים צריכה להיות כמו של אישה שלא חלתה בסרטן. העובדה שחלית בעבר בסרטן שד לא משחקת כאן כל תפקיד בהחלטתך אם לעבור טיפולים אסטטיים אלו. לטיפולים אלו יתרונות (אסטטיים) וגם עשויים להיות סיכונים מסויימים ועל כך כדאי לברר עם הרופא המטפל בך)אבל זה לא קשור לסרטן שבו חלית. יום טוב צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן