שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

04/07/2012 | 00:08 | מאת: צביה

שלום , חברי מזה כמה חודשים חלה במחלת הסרטן מסוג הודגסטון ובנוסף לזה יש לו מחלה מסוג קסטלמן. יש לציין שאנו מקיימים יחסים. האם ניתן להידבק במחלת קסטלמן או בווירוסים הכרוכים איתה בנשיקה או במעבר רוק?

בוקר טוב, לא נדבקים במחלת קסטלמן מנשיקות או ביחסי מין. מצד שני, אם החבר שלך נמצא במצב של דכוי חיסוני בגלל טיפול כימותרפי כדאי להזהר כי את יכולה להדביק אותו בוירוסים שהוא עלול לחלות בהם בזמן דכוי חיסוני. ומעבר לזה- זה הזמן שלך להפגין אהבה אליו- הוא ממש צריך את זה עכשיו. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן