בטוח רפואי לנסיעה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

31/03/2012 | 00:22 | מאת: מיכל

אני אהיה כחודשים אחרי טיפול כימוטרפי וברכטרפיה סרטן הרחם רירית הרחם וגם בשחלה ואחרי כריתה אני מתכונת לנסוע לחול עלויות בטוח לחולי סרטן הוא 15 דולר ליום האם לדעתך אני יכולה לבטח עצמי בבטוח רגיל אם אני נוסעת לתקופה של חודש מה כבר יכול לקרות

אני מצרף כאן את התשובה שקבלתי מהעוס"ית שלנו, מירב, במרכז שלנו: "מיכל בעצם מבקשת את אישורך לעשות ביטוח רגיל בגלל העלות הגבוהה יחסית של ביטוחי חו"ל לחולים/ מחלימים מסרטן. זו החלטה שהיא צריכה לקבל לפי שיקולים אישיים: לדעתי השקט הנפשי שמעניק ביטוח רחב יותר שווה את העלות אבל זה כמובן נתון להחלטתה. "מה כבר יכול לקרות?" היא כותבת, שאלה טובה.... בכל מקרה, ישנן מספר חברות ביטוח הנותנות כיסוי חלקי לאנשים עם בעיות רפאיות מיוחדות. כל זאת בתנאי שהמבוטח אינו נוסע לחו"ל לצורך טיפול רפואי. יודגש כי על חולה סרטן להמציא אישור מרופא מטפל המאשר את נסיעתו. להלן כמה מהחברות בהן יכולים חולי/ות סרטן ומחלימים הנוסעים לחו"ל להיות מבוטחים. בכל מקרה, כדאי לבדוק הצעות מחיר עם סוכן הביטוח האישי (אם יש), בקופות החולים ובחברות אחרות ולבצע "סקר שווקים". אין באמור משום המלצה על אחת מהפוליסות הללו: אופציה טל'. 03-6380204 קבוצת חידוש טל'. 03-5608555 קבוצת פנחס חוזז טל'. 03-5773131" אני מקוה שהדברים של מירב נתנו לך תשובה, ושוב תודה למירב, צחי

13/10/2012 | 13:52 | מאת: אדי

היי שמי אדי . מיכל יקרה קראתי במקרה את ההתכתביות שלך זקוק לעזרתך בכמה שאלות ואשמח אם תצרי קשר וגם אם לא אאחל לך את הטוב ביותר. 0526126634

מנהל פורום החלמה מסרטן