תמיכה וליווי רפואי בתהליך ההחלמה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

31/12/2011 | 15:29 | מאת: נואשת

שלום, אני נמצאת כ-10 חודשים לאחר סיום הכימותרפיה ושנה וקצת אחרי ניתוח להסרת שחלות. אני מתקשה מאוד "לחזור לחיים" בכל ההיבטים. בעיקר אני מחוסרת כוחות פיזיים.וגם כשמנסה ללכת לדרך חדשה הקשיים רבים ומפילים אותי. מחפשת רופא/ה שילווה אותי בתהליך ההחלמה, פיזית ונפשית. לצערי רופא המשפחה לא מסוגל לכך ושולח אותי מייעוץ לייעוץ. מדגישה: מחפשת משהו ארוך-טווח, לא ייעוץ חד-פעמי. מעין case manager. חשובה לי הכשרה רפואית, אך גם אלטרנטיבית, ראייה הוליסטית - מישהו/י שיראה אותי כאדם קודם כל, ובעיקר אנושי/ת! אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי המלצה. רצוי צפונה לתל אביב.

בוקר טוב, שום גורם לא יכול להחליף את רופא השמפחה שלך- אבל אפשר בהחלט לסייע לך, וגם להנחות את רופא השמפחה שלךלמה כדאי לשים לב. אני מציע 2 אלטרנטיבות: א. להגיע אלינו ליום מרוכז של הערכה, שבעקבותיו נבנה לך תוכנית טיפולית שאיתה תוכלי להמשיך. אם תהיי מעוניינת אחר כך לפנות אלינו בשאלות נוספות נשמח לעמוד לרשותך. אם זאת זה במפורש לא בא להחליף את רופא המשפחה שלך . הטלפון במרכז שלנו : 03-9193333. ב. לפנות לחברת ש.ח.ר. שמארגנת שבוע של הרצאות במסגרת מנוחה במלון. חלק מהדברים שתמשמעי שם עשויים להיות רלוונטים לך ואולי לענות על שאלותייך ואני מציע שתפני אליהם. שיהיה בהצלחה, צחי

01/01/2012 | 15:21 | מאת: נואשת

הייתי אצלכם, זה נתן לי הנחיות כלליות למה לשים לב אבל אני זקוקה לליווי קבוע שיעזור לי להתרומם פיזית ונפשית. לרופא המשפחה אין זמן ולא סבלנות. מבינה שגם כאן צריך לפנות לפרטי.

מנהל פורום החלמה מסרטן