רמקול

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

23/12/2011 | 10:25 | מאת: Elad

סבי עבר בשנת 1983 כריתת מיתרי הקול עקב גידול סרטני הוא למד לדבר דיבור וושתי , עם השנים ועקב מחלות שונות כושר הדיבור בשיטה הזו כמעט נעלם , בזמנו הוא למד בליגה למלחמה בסרטן הוא למד אצל מורה ששמה פרידה, שאלתי היא האם יש אפשרות שהוא יוכל לדבר בעזרת מיקרופון חיצוני?

שלום, אניחושב שסבך צריך הערכה חוזרת על ידי מרפאים בדיבור. צריך לראות מה המצב היום לארח שעברו כמעט 30 שנה, ולהעריך מה ניתן לעשות. זה משהו שצריך שמומחה בתחום שיקום הדיבור יעריך וישקול מה ניתן להציע. שיהיה בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן