המשך שאלה ממקודם

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

10/10/2011 | 13:40 | מאת: סילביה

לפני 3 שנים הוציאו לי אבנים מכיס המרה ובעקבות התאוששות התפתח לי הרפס בגב .... ועם טיפול שנמשל זמן רב עבר . אבל מדי פעם יש לי כאבים בגב מהאמצע בגב ועד למתחת לחזה , השאלה היא הכאבים זה מההקרנות אוו מהרפס ? איך איפשר לדעת ? הלכתי לרופא המשפחה והוא לא הגיב ...... מה דעתך ? מה אתה חושב ?

בוקר טוב, למה זה בכלל חשוב לך אם הכאב מההרפס או מההקרנות? הטיפול בשני המקרים הוא אותו הדבר, אז למה זה חשוב מה גורם לזה? שיהיה יום נעים, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן