סרטן מעי הגס

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

12/06/2011 | 01:19 | מאת: הבן

שלום ד"ר אני לא הסברתי את עצמי נכון.אמא שלי בת 54 עברה ניתוח לסגירת סטומה אנחנו ארבע חודשים אחרי ניתוח לסגירה.ולפי משיסבירו לי שהמעיים מתחילים לעבוד לכן יש כאבים אבל לעניות דעתי עברנו מספיק זמן בשביל שמעיים יעבדו ניסינו כמעט הכל נגד כאבים כוול מורפי(אנחנו משדתלים שהיא לא תשתה את התרופה רק במצב קיצוני)יכול להיות שיש עוד איזה דלת לברוח מהכאב תודה ומודה על היחס.

שלום, טיפול בכאב עשוי להיות נושא מורכב- ביחוד עם כבר ניסיתם כל מיני דברים. חשובה כאן הערכה מעמיקה של מצבה של אמך. אני מציע שתפנה או לרופא משפחה שלכם, או למרפאת כאב באיזור שלכם (דרך הקופה), או לגסטרואנטרולוג, ותמיד אפשר להגיע גם אלינו ל"מתחילים מחדש" 03-9193333 שיהיה לכם בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן