שמירת זרע

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

03/02/2015 | 09:15 | מאת: יוסף

שלום אני חליתי בסרטן BURKIT LIMFOMA בגיל 20 ולפני הטיפולים שמרתי זרע, ולאחר הטיפולים נולדו לי 2 ילדים בהריון ספונטני ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך לשמור את הזרע ששמרתי מכיון שהקופ"ח מסרבת לממן מעל ל 5 שנים ואם אני רוצה לשמור זה רק על חשבוני תודה רבה יוסף

שלום, הקפאת הזרע היא פוליסת ביטוח שלך לכך שאם בעתיד תהיה מעוניין בילדים ותהיה לך בעיה עם הזרע- יש לך זרע מוקפא. כמו כל פוליסת ביטוח אתה צריך להחליט כמה זה עולה לך לעומת מה אתה מקבל בתמורה. נשמע שאין לך בעקרון בעיה של פריון- אבל אי אפשר לדעת מה טומן העתיד. זו ממש החלטה שלך מה מידת ההשקעה שאתה מוכן להשקיע תמורת הביטח הזה של שמירת הזרע. שיהיה בהצלחה, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן