צבע לשיער

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

25/10/2014 | 15:15 | מאת: רעיה

סיימתי את הטיפולים לפני מספר חודשים ושיערי התחיל לצמוח , השאלה האם מותר לצבוע ואם כן איזה סוג של צבע עדיף ?

בוקר טוב, אני לא חושב שלמישהו בעולם יש תשובה המבוססת על מחקרים לשאלה שלך מפני שאין שום מידע מדעי ברור על המשמעות של צביעת שיער אצל מחלימים/ות מסרטן. אני לא מכיר שום עבודה שאמרה "לא כדאי/ אסור ליצבוע" או הפוך. לכן, ובהעדר כל מידע, ההחלטה אם לצבוע ובאיזה צבע להשתמש היא לחלוטין שלך. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן