לימפומה מסוג הודגקין.

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

23/06/2014 | 12:49 | מאת: חזי

למנהל הפורום שלום. לפני כ 8 שנים סיימתי סידרה של 6 טיפולים כימוטרפיים מסוג ABVD מאז בריא אנמצא במעקב שנתי מבקש לשאול מספר שאלות. מהי נקודת הזמן בא ניתן לוותר או לרווח את הביקורת השנתית. הסתברות לחזרת המחלה בנקודת זמו זו. האם הפרוטוקולים למעקב זהים בכל בתי החולים או קשורים לאנקולוג המטפל. תודה

המעקב אחר הודג'יקנס נמשך בין 3-5 שנים- תתלוי בסוג המחלה, מיקומה, מידת המעורבות שלה, המרכז הרפואי וכדו'. לאחר מכן המעקב הוא בעיקר סביב הסיבוכים שעלולים להווצר מהטיפולים שקבלת. ההסתברות להשינות תלויה במידת המעורבות של המחלה מלכתחילה וכו' וכו' בעיקרון פרוקטול המעקב זהה (פחות או יותר) בכל המרכזים הגדולים בעולם ונסמך על הנחיות הNCCN או האיגוד האמריקאי להמטולוגיה, האיגוד הבריטי להמטולוגיה האיגוד האירופאי וכדו' - שדומים בסה"כ האחד לשני בהצלחה, צחי

25/06/2014 | 10:13 | מאת: חזי

דר צחי גור תודה

מנהל פורום החלמה מסרטן