שאלה כללית

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

10/10/2013 | 22:32 | מאת: טטיאנה

רציתי לשאול איך יכול להתקבל לטיפול בארץ חולה ממדינה אחרת. בתשלום כמוון. שסובל מספר שנים מ LYMPHOMA ו LYMPHOGRANULOMATOZIS. לאן אפשר להפנות אותו ואיזה מוסד בריאותי עובד עם אזרחים זרים. תודה.

בוקר טוב, במספר בתי חולים, ביוןוד הגדולים, קיימת אפשרות להגיע לטיפול גם לאזרחים של מדינות אחרות שאינם מבוטחים בביטוח הישראלי. אני מציע שתבררי על תיירותמרפא עם הנהלות בתי החולים הגדולים והם כבר יפנו אותך למזכירות של נושא תיירות מרפא ויסבירו לך את התהליך יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן