תופעות פסיכוסומטיות

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

06/03/2013 | 16:59 | מאת: יוסף

איך מתמודדים עם תחושות וכאבים פסיכוסומטיים שמחקים את התחושות שהיו בעת הטיפולים אבל מתחלפים, משנים מקום ונעלמים תדיר? כל הבדיקות מראות שאין מדובר בתופעות אמיתיות. אבל התחושות והסבל אמיתי בהחלט.

שלום יוסף, השאלה שלך רחבה מכדי לתת לה שתשובה- תלוי מה היה הגידול, מה היו הטיפולים ומה התחושות שאתה מדבר עליהם. אם לא מגדירים טוב יותר את השאלה לא ניתן להתייחס לשאלתך. במידה ואתה עדיין סובל אתה יכול להגיע ליום יעוץ אצלינו במתחילים מחדש- 03-9193333 או להגיע למרפאות לטיפול בכאב בקופות החולים או בבתי החולים. יום טוב, צחי

מנהל פורום החלמה מסרטן