סיליקה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

27/01/2013 | 23:15 | מאת: קורין.

שלום, אני משתמשת ברוטס HR של אלטמן (אמור לעזור בנשירה) וראיתי שיש שם סיליקה ברכיבים! ממה שכתוב באתר לאגודה למלחמה בסרטן, סיליקה - מסרטן. האם זה אותו הסיליקה המדובר? תודה מראש

שלום רב, אני מתנצל על העיכוב בתשובה אבל התייעצתי בנושא עם מומחים בתחום הטוקסיקולוגיה, ולדברי מומחים בתחום סיליקה הוא חומר מסרטן כששואפים אותו לדרכי הנשימה (למשל עובדי מחצבות שנושמים את החומר באבק). לא ידוע על אפקט מסרטן של סיליקה בכל דרך שימוש אחרת. אני מקוה שזה עונה לך על שאלתך, צחי

29/01/2013 | 12:43 | מאת: קורין

תודה רבה לך!!!! אז בעצם שימוש בכמוסות האלה המכילות סיליקה הוא בטיחותי ולא מסרטן?

מנהל פורום החלמה מסרטן