פורום לבני משפחה

דיון מתוך פורום  החלמה מסרטן

07/01/2013 | 20:22 | מאת: אב

האם קיים פורום או קבוצת תמיכה לבני משפחה של ילד שהחלים מסרטן

שלום רב, קיימים פורומים לתמיכה בבני משפחה של מחלימים מסרטן באתרים של "דוקטורס"- http://www.doctors.co.il/forum-2684/message-3307#message-3307 ו באתר של האגודה למלחמה בסרטן- שבד"כ יפנו אותך לקבוצת תמיכה שלהם בסביבתך הקרובה : http://www.cancer.org.il/forums/19.aspx לצערי הנושא של תמיכה בבני משפחה של מחלימים מסרטן בחיתוליו, למרות שיודעים היטב שיש צורך גדול בכך. בד"כ תמיכה היא תהליך ארוך שכרוך במפגשים ובהליך של עבודה עצמית וחשיפה וזה משהו שפחות מתאים לאינטרנט, שבד"כ מציעים מענה לשאלה מאוד ספציפית. ניתן לעשות תמיכה ממושכת באופן עצמי , עם פסיכולוג/ית או עו"ס/ית, או כחלק מקבוצות תמיכה. האתרים שהצעתי לעיל עשויים לספק לך מענה לפחות לחלק מהשאלות שלך. אם אתה עדיין מרגיש שיש לך שאלה שלא קבלה מענה באתרים אלו אתה מוזמן לחזור ולשאול כאן. יום טוב ובהצלחה

08/01/2013 | 19:14 | מאת: אב

ביתי החלימה מלימפומה הודגקין. כיום 6 שנים לאחר סיום טיפול כימוטרפי. מצויה במעקב שנתי(לפי הפרוטוקול כנראה עד 10 שנים). .לפי כל הפרמטרים הסטטיסטיים מוגדרת כבריאהלאחר 5 שנים .. למרות כל זאת אני מצוי לעיתים בחרדה לגבי חזרת המחלה דבר שלעיתים מקרין על הרגשתי והתנהגותי. מחפש קבוצת תמיכה בנושא זה

מנהל פורום החלמה מסרטן