צבעי מאכל, חומרים משמרים ועוד

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/06/2002 | 08:52 | מאת: הוצאת שדה

למעלה מחמש מאות תוספים מוכנסים למזון. כשליש מהם עלולים להזיק וכעשרה אחוזים מזיקים ממש. לפיכך מחויבים יצרני המזון והמשקה, ע"י משרד הבריאות לציינם על האריזה. אלא שמשרד הבריאות אינו טורח להסביר מה הוא מה וממה יש להיזהר. בימים אלה יצא לאור הספר "לסלק את הקוץ". ספר בן 303 עמודים, המדריך המלא לכל צבעי המאכל, החומרים המשמרים, המייצבים, הממתיקים המלאכותיים וכל השאר, מאת ד"ר חיים סדובסקי שכתב את רב המכר "לחיות עד מאה ועשרים שאלה של החלטה". בספר ניתן גם למצוא לפי א-ב את כל המחלות שעלולות להגרם בין היתר גם בגלל התוספים הללו. לפני שמתחילים לטפל במחלה כלשהי, יש לסלק את הסיבה למחלה. יש להימנע ממה שגורם לה. ניתן להשיג את הספר בכל חנויות הספרים ולרוכשו, עדיין במחירי שבוע הספר, בהוצאה לאור בטלפון 08-8573356

09/10/2004 | 21:29 | מאת: אורנה

לאחר חיפושים רבים , שלא נשאו פרי, באתרים שונים אשמח אם תשלחו לי רשימת צבעי מ אכל מותרים וכן אלו המסוכנים לבריאותי ולבריאות המשפחה. את המידע אבקש לשלוח לפי האי מייל הנ"ל.

30/04/2005 | 15:56 | מאת: עמית וענבל

האם ניתן למצוא את הספר לסלק את הקוץ בספריות מקומיות?

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)