R.S.D.

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/11/2002 | 18:21 | מאת: בוטריטיס

שלום רב , אני סובל מr.s.d . שאלתי היא אם טיפול בתא לחץ יכול לעזור לי . תודה .

17/11/2002 | 15:47 | מאת: דר' יהודה מלמד

שלום לשואל, מחלת ה - RSD - Reflex Sympathetic Dystropht היא תסמונת קלינית המופיעה בדכ' אחרי חבלה ואפילו מינורית עם סימנים קלינים קשים בגפים, נפיחויות וכאבים עזים. הטיפול בתא לחץ בתסמונת זו הוא טיפול נסיוני עם דיווחים מועטים בספרות הרפואית על הצלחה טיפולית, גם הניסיון בארץ הוא דל ואינו מעודד. רציונאל הטיפול ההיפרברי הוא באפשרות הורדת הבצקת, הפחתת הלחץ התוך ריקמתי ולכן הפחתת הכאבים. למידע נוסף אתה מוזמן להתקשר למרכזנו.

25/02/2003 | 18:09 | מאת: שלומית

אני חולה בדלקת פרקים והתגלה אצלי משנה של R.S.D או C.R.P.S, רציתי בבקשה לקבל מידע קצת מורחב בקשר למחלה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)