משאבת ווקום לטיפול בפצע

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/10/2002 | 21:03 | מאת: gil

שלום, לפני כשנה נפצעתי, נוצר אצלי פצע ענק שלא מצליחים לרפא. ניסו תא לחץ וכל מיני שיטות. לפני כמה זמן קראתי בידיעות אחרונות על מכשיר ואקום בשם VAC של חברת כמיטק שעוזר בסגירת וריפוי פצעים קשיי ריפוי. האם אוכל לקבל פרטים עליו ? בכתבה כתוב שהוא עזר לפצועים רבים, מה דעתכם ? תודה, גיל

10/10/2002 | 15:56 | מאת: דר' יהודה מלמד

שלום לגיל, משאבת הווקום מתאימה לטיפול מקומי בפצע מפריש כאחד מאמצעי הטיפול כפי שפירטתי בתשובתי הקודמת. בקשר לבעיתך הספציפית, אנא צור קשר עם מרכזנו לקבלת פרטים נוספים, יתכן וניתן יהיה לעזור לך לאחר ביצוע של כמה בדיקות, בעיקר בדיקת אספקת הדם בכלי הדם הקטנים באזור הפצע. הבדיקה והטיפול נמצאים בסל השירותים. - הטלפון - 048377851 או 048377812 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)