סרטן הפה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

27/10/2004 | 13:51 | מאת: עדינה

שלום לכם לקרוב משפחה הוציאו חצי לסת בגלל מחלת הסרטן,קבל הקרנות ,מש שנותר מן השיניים פגועות זקוק לטיפולי שורש בכל השיניים ושיקום טוטאלי.האם הטיפול בתא לחץ עוזר .והאם טיפולי השיניים וטיפול זה כלול בסל הבריאות.

שלום לעדינה, הטיפולים בתא לחץ לתיקון תוצאות הפגיעה הפתולוגית ברקמה רכה או עצם על רקע קרינה ריפויית, נמצאים בסל השירותים!! סעיף נפרד בסל השירותים מדבר על טיפולי תא לחץ לפני! ואחרי כל פעולה כירורגית הנדרשת ברקמה שעברה הקרנות. טיפולים אלה, 20 לפני ו 10 אחרי הפעולה הכירורגית, מעלים את אחוזי ההצלחה של הפעולה הכירורגית מ 45% ל 95%! מכאן, הנזקק לשיקום שיניים בלסת שהייתה מוקרנת, מן הראוי שיישלח קודם לכן לטיפול מכין בתא הלחץ ועוד סדרת טיפולים לאחר גמר המעורבות הכירורגית השיקומית. ליתר פרטים את מוזמנת להתקשר - 048377851

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)