מחלת קרוהן

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/10/2004 | 20:02 | מאת: עינבל

שלום רב! אני חולת קרוהן למעלה מ-5 שנים. כל הטיפולים שקיבלתי כולל ניתוח איליאוסטומי לא עזרו. כיום יש היצרות קשה מעל הרקטום דבר שלא ניתן לעשות בדיקת קולונוסקופיה, ואני מועמדת לניתוח כריתה של המעי הגס וכן פאוץ. רציתי לבדוק את האפשרות של טיפול בתא לחץ האם זה יכול לעזור לי לפני שאני הולכת לניתוח, דבר שאין דרך חזרה. בכבוד רב, עינבל.

שלום לך עינבל, אכן יש מאמרים אחדים בספרות המקצועית, חלקם קלינים וחלקם מאמרי עבודות מחקר על חיות מעבדה המצביעים על אפשרות טיפול במחלת קרוהן. בארץ, נסיוננו בנושא מתמקד בעיקר בטיפול במחלת קרוהן עם סיבוכים של פיסטולות פריאנאליות, ואכן התוצאות הן טובות. בכל מקרה, ההפניה לטיפול המשולב בתא הלחץ כדאי שתתבצע דרך הרופא הגסטרואנטרולוג המטפל שהוא גם מבצע את המעקב לגבי תוצאותיו של הטיפול. אנא התקשרי אלנו לפרטים והסבר יותר מפורט - 048377851 .

13/02/2005 | 16:28 | מאת: [email protected]

תם צריח לצלצל בכל רגה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)