מידע על CHOLESTEATOMA

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

09/08/2004 | 00:10 | מאת: מירי

היכן ניתן לקבל מידע על מחלה זו. בני עבר מס' ניתוחים והנ"ל כל הזמן מתקיף את האוזן האם הגורמים להופעת ה-CHOLESTEATOMA ידועים? האם יש דרכים נוספות להתגבר על מחלה כרונית זו מבלבד ניתוחים בהם מרימים את האוזן ומנקים? האם ניתן לראות את המחלה בדכים שונות כמו C.T ??

שלום למירי, מחלה כרונית זו של אוזן תיכונה אינה בתחום התמחותי ולצערי לא אוכל לתת לך מענה מספיק, מציע לך לפנות לא.א.ג. מומחה לקבלת תשובות.

14/01/2005 | 16:59 | מאת: שי לוי

שלום רב למערכת אבקש לדעת פרטים או איפה אוכל לקבל פרטים מסויימים הודות המחלה בעקבות בעיות שיש לאימי בנושא אודה לכם אם תוכלו ליצור קשר שי לוי .

19/10/2004 | 23:54 | מאת: נתאי

לשאלתך, באם ניתן לאבחן cholesteatoma ב-c.t., עקרונית ניתן לזהות cholesteatoma ב-c.t. עם חומר ניגוד, אך מאחר ולרב יש גם דלקת ונוזלים, לא ניתן לזהות בבירור את ה מחלה.

03/09/2005 | 09:48 | מאת: גל מזור

הבת שלי סובלת מהמחלה ואני אשמח לקבל כל מידע בנושא. אנחנו לקראת ניתוח ומלאים חששות. תודה.

07/04/2006 | 20:27 | מאת: יקיר ישי

מבקש לדעת האם לגורמי רעש, אבק ותנאים תברואתיים יש השפעה על פרוץ המחלה וכן לדעת מה הסיבה לפריצתה. מבקש תשובה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)