יבלת ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/07/2004 | 23:04 | מאת: נוי

האם ניתן לטפל ביבלת ברגל של חולה סוכרתי? אם כן - האם יש סיכון לפציעה, דימום או החמרה? אם לא - מהו הטיפול המתאים? תודה

שלום לנוי, כללית בוודאי שניתן לטפל ביבלת ברגל של חולה סוכרתי ואפילו חייבים לטפל אבל זאת כמובן בצורה מקצועית. אכן, האפשרות להתפתחות פצע קשה ריפוי אצל חולה סוכרתי היא גדולה עכב השפעת מחלת הסוכרת על כלי הדם הקטנים. ספציפית כמובן שלא ניתן לענות על שאלתך מבלי לבדוק את החולה. אנו מקיימים מרפאה לריפוי פצע יחד עם פלסטיקאי המומחה לנושא, אתה מוזמן להתקשר ולבוא לבדיקה,יעוץ ולטיפול אם צריך. התקשר ותענה - 048377851 או 048377812

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)