צלילה והשלכת פעימות מוקדמות?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/07/2004 | 16:30 | מאת: משה

היי בבדיקה אצל רופא המישפחה אובחן שיש לי פעימות מוקדמות. אציין שעברתי בדיקת הולטר לבבי 24 שעות. ו מיפוי לב במאמץ + טליום והכל נימצא תקין. רציתי לדעת האים בעקבות אבחנת הפעימות המוקדמות. יש השלכה כל שהיא לגבי צלילה עם ציוד? בתודה מראש. משה.

שלום למשה, בעיה זו שלך יש לבחון יחד עם הקרדיולוג המטפל בך. בדרך כלל אין בה כדי למנוע לעסוק בצלילה ספורטיבית אך יש צורך לבחון ספציפית וכל מקרה לגופו יבדק. על כן כדאי למצוא קרדיולוג המבין בנושאי הצלילה ולאחר שיבחן את כל המימצאים יתן חוות דעת. התקשר אלנו ליתר פרטים - 04877851.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)