AVN

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

27/06/2004 | 21:42 | מאת: רוני

קיבלתי המלצה לטיפול בתא לחץ 60 ולאחר מכן מילה לא ברורה, האם אפשר לקבל באיזו מידה מדובר, מה נמדד? המילה נראית כמו "ססיות"?

שלום לרוני, הטיפול בתא לחץ ב AVN מדרגת פתולוגיה ראשונה או שניה שאובחנה ב MRI הוא טיפול יום יומי, כל יום כשעתיים. לקראת 50 - 60 טיפולים מבצעים MRI להערכה. בדרך כלל בדרגה זו של פתולוגיה על רקע אידיופטי, לאחר כ 60 טיפולים מקבלים החלמה מלאה קלינית הניראת גם בתוצאות ה MRI. ליתר פרטים אתה מוזמן להתקשר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)