יעוץ בנושא רגל סוכרתית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/06/2004 | 22:10 | מאת: צביקה דיין

אבי חולה סכרת, כאשר יש לו בעיה של זרימת דם לרגלים. כעת יש לו פצע שמתקשה להתרפה בגלל זרימת הדם (לדברי הרופאים), הדבר מלווה בכאבים. אנו מטופלים באסף הרופא ושם בודקים את אפשרויות הטיפול בכדי לא להגיע למצב של נמק וקטיעה. אשמח לקבל כל מידע מועיל במיוחד שמות של מומחים שניתן לקבל מהם יעוץ והכוונה נוספת. תודה מראש

שלום לצבי, באסף הרופא קיימת יחידת תא לחץ ומרפאה לריפוי פצע, מן הראוי שאביך יטופל ביחידה זו. מנהל היחידה הוא דר' נחום גל. פנה אליו למידע ובוודאי תענה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)