סחרחורות בזמן צלילה ולאחריו

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

18/06/2004 | 18:42 | מאת: scorpionfish

כאשר אני צולל קורה שיש לי פתאום סחרחורות וקרה לי שפתאום באמצע צלילה נהייה לי חושך בעיניים , עצמתי את עיניי לכמה שניות וזה הסתדר לי , כמו כן גם לאחר הצלילות אני מרגיש בסחרחורות קלות ומרגיש כאילו אני בים גלי גם לאחר מספר ימים . לציין שמקפיד לשמור על חוקי הצלילות .

שלום ל Scorpionfish , סיבות רבות עלולות להיות להתקפי סחרחורת בצלילה,בעת העמקה או בזמן העליה. הסיבה השכיחה ביותר נעוצה בבעיות השוואת הלחצים באוזן התיכונה בשתי האוזניים או באחת מהן, אשר משפיעות על האוזן הפנימית בה נמצא אבר שיווי המשקל. על מנת לדעת בודאות עליך להבדק אצל רופא אף אוזן גרון מומחה המבין בנושאי הצלילה. בנתיים אני ממליץ לא להמשיך בצלילה עד פיתרון הבעיה. ליתר פרטים אתה מוזמן להתקשר.

26/06/2004 | 09:51 | מאת: רופאי צלילה

בהמשך לתשובתך . קודם כל תודה רבה , על תשובתך . והיכן יש בצפון רופא צלילה ומה הכתובת וטלפון . בתודה מראש

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)