היכן אפשר לאבחן הסיבה לסחרחורות?

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/06/2004 | 12:26 | מאת: גולדה

שלום, אימי סובלת מזה כשנתיים מהתקפי סחרחורות קשים ביותר בתדירות גבוהה של 2-3 פעמים בחודש. כל התקף מתבטא ביום הראשון בחולשה כללית, ביום השני והשלישי - חוסר יכולת לתפקד (שכיבה מוחלטת ללא יכולת לדבר, לקרוא, לקום, ללכת וכו'), לאחר מכן זה מתחיל לדעוך ועוברים עוד כשלושה ימים עד שהיא חוזרת לעצמה. בשנה האחרונה היא ביקרה אצל אינספור רופאים ומרפאות במסגרת קופת החולים, ועברה מגוון רב של בדיקות, עד כה ללא תוצאות כלשהן. גם טיפולים שניסתה לא השפיעו עליה והיא ממשיכה לסבול. שאלתי - האם יש מרפאה כלשהי בבתי החולים בארץ שמתמחה באבחון הסיבה לסחרחורות, ובטיפול בהן? אודה לכם על תשובה עניינית.

שלום לגולדה, רופא המשפחה שלכן חייב להפנות את אמך לנוירולוג מומחה או לרופא אף אוזן גרון המתמחה באוזן פנימית ואבר שיווי המשקל, זאת על מנת לעבור סדרת בדיקות כדי להגיע לאבחנה נכונה. רק לאחר מכן ניתן להגיע להחלטה טיפולית. הם גם צריכים לדעת את פרטי המסגרת הרפואית העוסקת בכך באזור מגוריך.

03/07/2006 | 18:04 | מאת: דודי

שלום אני סובל מזה חודשיים מכאבי צוואר וסחרחורות,נימול בידים וברגלים עשיתי בדיקות c t ,דופלר, ועוד הרבה בדיקות .שרובם נמצאו תקינות , חוץ מבלט דיסק בצוואר אני מודאג מאד ,הסחרחורות וכאבי הצוואר ,והנימול ,לא עוברים אשמח לקבל את תשובתך נ.ב שירתנו יחד בב"ח (אני עדין משרת שם ) בברכה : הודה .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)