סחרחורות מזה כמה ימים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/05/2004 | 11:55 | מאת: ארז

שלום מזה כמה ימים אני מרגיש סחרחורות והרגשת כבדות בראש יש לי קצת בחילות אך אני אוכל יחסית רגיל ושותה רגיל עשיתי השבוע בדיקות דם מקיפות(כימיה,מוגלובין,סוכר,ספירת דם,בלוטת התריס)והבדיקות יצאו תקינות(כמו כן עשיתי בדיקת שתן שגם יצאה תקינה) אני מאד חרד לכך מה זה יכול להיות?

שלום לארז, היות ופורם זה עוסק גם בצלילה הרי השאלה הראשונה שמתבקשת היא האם ומתי צללת לאחרונה. במידה ותחושות אלה שאתה מתאר קשורות לצלילה אחרונה פנה מיידית לחדר מיון אסף הרופא או לחדר מיון בבית החולים רמב''ם להבדק על ידי רופא צלילה ולשקול אפשרות טיפול בתא לחץ. במידה וסימנים אלה אינם קשורים בצלילה עליך לעבור בדיקה יסודית על ידי רופא המשפחה ובמידת הצורך הוא יפנה אותך לרופא אף אוזן גרון המומחה לאוזן פנימית והפרעות בשיווי משקל או לנוירולוג לבירור יסודי.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)